Bostadssituationen.. hua!

Det är torsdag den 17 juni idag. Om 10 dagar skall flyttlasset gå från Brommaplan mot Shurgard på Södermalm.

Vi har bott i en 2a handslägenhet sedan 2008-12-14. Enda anledningen till varför vi inte skulle få bo kvar var att mannen, som vi hyr av, och hans tjej skulle bryta upp.
Och nu i mitten av maj skedde just det. 1,5 år i lägenheten har satt sina spår - och nu undrar jag hur det kommer att bli att flytta hem till Tyresö igen, inte bo med J utan bo med pappa och Annika. Hua.

Är orolig, men påminner mig ständigt om att jag inte kan påverka allt utan får hänga med i svängarna ändå. Vill ju bo med J, inte alls bli SÄRbo. Hemskt ord, hemsk situation (just nu iaf). SÄRbo, det assossierar jag med särbarn, särklass och andra särskilda substantiv. Hua!

Var hos syster i förrgår och fick låna 20 st flyttkartonger, det blev steg 1. Kontakt har redan tagits med Shurgard Södermalm, bokade in besök hos dem på fredag kl 16. Släpkärra/flyttbil är på g, alternativt att J kollar med sin pappa om han kan ordna fram något via jobbet eller att jag kollar med en gammal vän som jobbar på bensinmack.
Första lådan är packad. Hua.

Dagligen är jag inne på Bostadsförmedlingens hemsida och letar lägenheter över hela stan. Nästa vecka (dagen innan midsommar, 24 juni) skall jag på bostadsvisning i Husby. Det som talar emot den är dels vart den ligger (men jag bryr mig inte SÅ särskilt mkt), dels att det är korttidskontrakt tom 31 dec med ev 1 månads förlängning. Det som talar för den är att den, enligt ritning, verkar mycket mysig - den har balkong och är planerad på ett bra sätt och inte överdrivet stor för en billig hyreskostnad.
Men jag vet inte om jag kommer orka gå igenom ytterligare två flyttar i år.. jag och J är nu ute efter förstahandskontrakt, så vi vet att det är tryggat boende. Får se hur länge jag orkar bo i Tyresö.. Hua!

Någon som kan muntra upp en ärrad tjej som hoppats många gånger och fått se det grusas lika många gånger..?
(Jag VET att allt löser sig, men .. denna milda förtvivlan!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0