Långsam och seg måndag.

Känner ett behov av att få ventilera mig, men jag vet inte vad jag ska berätta. Hur jag ska uttrycka mig, vad jag ska säga och med vilken ton jag ska berätta "det" i.

Så istället berättar jag lite om i helgen :)
Mötte upp Bella på t-banan vid Zinken och sedan mötte vi Jossan på Gullmars för att röra oss hem till mig. Jag gjorde en slags quesadillas (bara ost och tortillas, stekt i pannan) och till mat åt vi tortillas med köttfärs och sallad - Jossan gjorde jättegod avocado. Vi tittade på "Gaddafi pratar svenska"-videon på Youtube - jag garvade som fan. Sen blev det lite "Ansiktsburk" och "Swedish ordinary meal time".
Jossan hade tagit med sig hemmagjord pannacotta, den var helt underbar! Vi hade varma jordgubbar över .. mumma!
När Emilie och Natha kom över så började Bella med våra strawberry daiquiris, riktigt gott blev det! Men inget slog när Bella fixade drinkarna på färska jordgubbar .. ÅÅH vad gott det var!
Efter lite problem med de trådlösa nätverket hemma och Spotify, så blev det några fler drinkar. Grejen var att jag hade duschat på morgon, men inte orkat klä på mig ordentligt - så jag satt i mjukisbyxor o gårdagens tröja ända fram till kl 8. Och jag orkade varken sminka mig eller fixa håret. Jag hade dragit mig så långt att jag tagit på mig örhängen.
Sen var kl midnatt och Bella och Natha deklarerade att vi skulle ta 00.20-bussen. Jag hade kunnat göra en snabbsminkning och dra på mig ordentliga kläder - men orkade inte. J hade dessutom smsat om att han ville spela wow med mig. Så när klockan närmade sig så sa Natha "Kom igen Bea, jag bjuder på öl på krogen!" och efter att nekat erbjudandet svarade hon "Men ring om du ändrar dig, vi vill att du ska med!".
När de gått blev det knäpptyst (trots Spotify), så jag ringer J för att kolla om vi skulle spela. Då satt han och pluggade japanska och glodde på The Rock. Då kände jag mig fruktansvärt rastlös.
Så ett samtal till Bella "Vart ska ni gå ....?" och jag hörde Natha i bakgrunden tjuta "JAAA KOM MED!!" - så jag sminkade mig, drog i mig 2 öl hemma, stoppade den 3e i väskan och rusade iväg till nästa buss. Det kändes udda att sitta kl 1 på väg IN till stan. Men riktigt bra :) med dunderbra musik i öronen och slurpande av öl i min ensamhet så åkte jag till Sjätte tunnan och drack (visserligen vattnig) mjöd med Bella.
Bellas gamla Bålsta-kompis Holmo (Magnus egentligen) var där och vi stod och pratade alla tre om JENSEN och diverse.
Kände mig nöjd att jag drog in och levde mitt liv, fastän det blev lite hastigt påkommet :)

Igår satt jag och solade på balkongen medan jag pluggade japanska. Felisija ringde mig 10:45 och väckte mig efter 5 timmars sömn, och efter 40 mins snacka var det ju ingen idé att somna om.
Så till eftermiddagen vilade jag på soffan (med vidöppen balkongdörr) en stund innan jag gjorde miso ramen, samt matlåda för idag och imorgon. Grejen var att jag inte orkade tina kyckling och steka så jag tog tonfisk på burk som jag hade i, tillsammans med lite citron. Och det blev katastrof - det luktade klorin - vilket förde mina accossiationer till spyor.
Jag hörde av mig till J och frågade om jag kunde komma över och plugga japanska med honom och sova över - vilket han väldigt gärna ville. Så jag var hemma hos honom vid 19.15. Han spelade fortfarande, så medan hans föräldrar tittade på Casino Jack, satt jag i andra soffan och pluggade japanska tills det blev för mörkt.
Självklart blev jag ju vrålhungrig framåt åtta-tiden, så efter en kebab i bröd från Folkets Kebab så pluggade jag och J tillsammans.
Jag hade värsta mysrycket och kunde knappt låta bli att peta på honom :P men när vi lade oss i sängen somnade vi båda två ^^

Kan ju säga att det tar verkligen emot att gå upp halv sex på morgonen. Det är nästan att det snurrar i huvudet av sömnlösheten. Jag var i Farsta strand 06:34 imorse. Det är ungefär DÅ mitt alarm ringer när jag ska gå upp i vanliga fall. Jag bara måste lägga mig en stund i massagestolen och återhämta lite av sömnbristen senare idag, särskilt när japanskan SLUTAR kl 21.

Yay, mamma kom förbi och lämnade banankaka och en matid limpa :) mumsigt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0