Check, check, check!

Fullspäckad helg, kan man säga. Köksbord hämtat och betalt för. Fikat me Felisija blev en nacho-tallrik på Taco Bar efter lite förundersökning för letandet av utstyrselkläder till hennes 20-års fest.
Fredagen fortsatte jag att leta efter kläder, hittade en illgrön enkel klänning (modell 40-tal) på Beyond Retro och köpte murgröna i plast och sen började jag att småfixa med bandet som jag skulle ha runt handleden.
Jag och J gick på bio och såg Burlesque - jag tyckte den var helt okej. Sångerna gav mig gåshud över hela kroppen - vilket var nice!
J hittade asballa grejer och satte ihop sin egen Jack Sparrow-outfit - SKITCOOL var han :) Han hade tom med sig sin flaska med rom och nästan tom pistol (plast) ;)
Jag var Poison Ivy och det gick åt 3 flaskor med röd hårspray för att få till mitt hår - och då var det inte ens ordentligt gjort. Men jag märkte att jag passar i rött hår iaf ^^ Klänningen blev asbra - efter att jag dragit sönder plastblomman i delar och klippt bort vissa onödiga grenar sydde jag fast delar så murgrönan slingrade sig från min midja över bröstkorgen och upp över axeln för att gå runt i nacken och ut på andra axeln :) - så fort jag laddat över bilderna på datorn lägger jag upp de här också.

Checklistan:
√ Köksbord och stolar
√ IKEA - med sängstomme, spegel, lampor
√ Soffbord
√ Betalat det sista av min säng
√ Allt ovan inkånkat in i lägenheten
√ Hemförsäkring fixat
√ Betalat räkningar
√ Ordnat med COMHEM - så jag inte betalar för 17 jan-31 jan - då jag INTE har haft tillgång till min lägenhet. Man ska verkligen ringa och klaga, så är det bara.
√ Fixat Medium 8 Favoriter-abbonemang och alla kanalerna som börjar 17 april att gälla

Så igår efter IKEA (jag var skittrött, orkade knappt hålla ögonen öppna) kånkade vi upp min blivande sängstomme (pappa är i lgh nu och monterar ihop den), min spegel, och alla lampor till lägenheten. Efter att det var klart så åkte pappa å Annika hem. Och jag började ställa upp smålamporna och kopplade in dem. Ställde upp ljusstakarna jag fick av Benny och Carro i julklapp i fönstret och bara gick och myste.
Eftersom jag missat bussen precis, avnjöt jag en varm choklad med grädde på Sköndals Café - det var som manna från himlen. Sen åkte jag in till SOVA-butiken och betalade det sista av min säng.
Trots att jag nu är fattig (jäkla dyr säng alltså) så känns det skönt. Allt är betalt. Jag har inga fler utgifter nu, förutom inhandlandet av mat. Funderar på att ta det online - och få det hemskickat. ORKA kånka ännu mer.. i onödan ^^
Jäklar vad jag är effektiv!

Aniela kommer förbi mig på jobbet imorgon kl 4, sen åker vi till min lgh där pappa antagligen redan väntar med min säng (som han är så gullig å hämtar från lagret i Järfälla). Tänker att Freddan får komma till Sköndal, sen åker vi alla 4 till Anielas syster och hämtar soffan.
Efter det är det bara att invänta lördagen! :) Justja, jag måste hitta på någon schysst kinesisk maträtt till lördagkvällen - vi ska ju fira kinesiskt nyår hemma hos Kråkan och Eddie.
Sweet! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0