Ingen stress - allt på en gång!

En enda sak jag kan säga om den senaste veckan - dålig sömn. Jag har sovit så sjukt dåligt hela veckan. Sen innan jul och det är väl typ nu som det börjar ordna till sig.
Från den 23e till julafton sov jag okej, men satt ändå och sov bort klassikerna på Kalle Anka i soffan hos mormor o morfar. Ungarna ville VERKLIGEN ha julklappar ^^
Men eftersom dem inte fick någon eftermiddagstupplur syskonungarna så var de helt slut när kl var 8. Det var nog första julafton nånsin som vi åkte innan kl 22!
Väl hemma funka inte tvn (ljudet), så pappa å Annika bestämde sig för att vi alla tre skulle iväg och köpa nytt på juldagen. Och trots att jag var i säng före 23 somna jag inte förrän efter 1. Tusen tankar, tusen bilder, tusen "att göra".
1 februari får jag lägenhet! Förstahandskontrakt!

Så juldagen åkte vi och handlade - jag har blivit med tv och PS3. Snajsigt värre! Och fixat så när jag flyttar in så finns det tv-kanaler. Har aldrig handlat för så mkt pengar innan kl 9 - nånsin.

Efter vi kommit hem och jag hjälpt till att installera pappa å annikas nya skrivare, lcd-skärmen till datorn och allra sist den nya tvn på väggen i vardagsrummet - sen typ dog jag. Jag var sååå sjukt trött.

Jag pigga på mig till kvällen, för då åkte jag hem till Aniela och korka upp mitt vin - vi skulle till Medusa och fira Jorge som fyllde år den 26 dec.
Efter den sista timmen på Medusa hände det verkligen grejer. Grejer som inte på NÅGOT sätt hjälpte min dåliga sömnrytm den senaste veckan. Oroligheter.

Är så sjukt glad att jag var ledig igår - jag gich och lade mig strax innan kl 23 och sov djupt till 7 (varför jag vaknar just kl 7 fattar jag inte - har gjort de hela veckan) sen somna jag om och gick upp kl 9.
Hanna och pojkarna är hos oss just nu - såå mysigt att gosa med Aron och busa med Lennon! :)

Och nu, denna dag när Meja och Daniel fyller 3 och 40 år (systerdotter och svåger) ska jag vid den speciella tidpunkten kl 15.00 skriva kontrakt för lägenheten.

Snacka om overkligt du!


Allt vänder snart.

Livet är då oförutsägbart. Inte trodde jag för 2-3 år sedan att jag skulle sitta i den stol jag sitter i idag.
Mycket har lugnat sig, men andra saker har tillkommit. Men efter många tårar har även känslorna lugnat sig.
Tystnaden och hoppet för framtiden börjar kännas. Iaf lite.

Vet inte vad som händer sen, men när jag tänker på Aye så känner jag att det spelar ingen roll vad som händer - ALLT kommer att ordna sig.
Och kanske inte på det sätt man vill, men vissa erbjudanden tackar man inte nej till.

1 februari.

Utbränd?

Det är min namnsdag idag.

Det har precis lugnat ner sig på jobbet i jobbmängd. Och nu på morgonen när jag skulle ta nästa ansökan blev jag snurrig, kände mig trött i hela kroppen, nästan illamående och svag. Det verkligen snurrade i huvudet.
Det HÄR är inte bra. Jag vill INTE gå in i väggen, vill inte behöva sjukskriva mig, vill inte behöva gå igenom allt det där.
Så jag gick till min bitr chef (min chef var på möte med sin chef) och frågade hur det går. Jag bröt ihop förra måndagen och gick och berättade för bitr chef om hur jag mår. Hon hade tagit det vidare till min chef. Så idag gick jag och frågade vad som händer - och hon berättade att det finns ett förslag. Men att hon ville att chefen skulle berätta det. Och tipsade mig även om att jag skulle sätta ner foten för henne och kräva att det blir förändring - nu.
Och hon har så rätt - jag är van vid att låta andra bestämma - men det här KAN INTE vänta.

För jag mår skit.

RSS 2.0