Mysfredag

Okej, den jobbiga perioden är äntligen över på jobbet - så gott som alla har fått sina pengar nu. Nu är det en sak som ligger kvar på mitt skrivbord och det är den värsta uppgiften av dem alla..

INSORTERING!

Allt ska sorteras in i mina plastfickor, allt som hör till en klient ska till samma plastficka. Jag tror Mats har runt.. tja.. vad kan han ha? 93 st ärenden.
Men jag har varit inne i 173 ärenden, så någonstans över 100 ärenden har jag hanterat under januari. Och det är from den 15 jan.. Och Mats var sjuk i en vecka. Det var kaos. Skitsamma, det är över nu.
Men som du kanske förstår är det väldigt många akter att sortera in i.

Det är helt enkelt bara att börja!

*nedräkningen till arbetsveckans slut påbörjad. 58 min kvar*

Snön ser så mjuk ut!

Sitter här på 11e våningen och har tömt skrivbordet och sitter och tittar på snön som virvlar runt utanför fönstret. Den ser så lätt och mjuk ut. Jag vet inte om det är massagen (lyxmassage-stol, 15 min i den skönaste skinnfåtölj med massage du hittat!) som pratar, men det ser så ... mjukt ut.

Pratade med mor för en stund sedan, storebror Fredrik fyller år imorgon och för 3 veckor sedan ringde jag honom och frågade om vi inte skulle ta tillfället i akt och ses. Att vi kunde komma över efter jobbet, fira honom, byta julklappar och bara ha det mysigt. Mamma hade ringt honom innan och fick veta att de hade alla varit magsjuka.

Det är ju inte deras fel, de är ju bara drabbade - men jag kan ändå inte låta bli att bli less. Alltid ska det vara något. De kom inte på min 20-års dag, eller nu i höstas när jag och J hade lite gemensamt födelsedagsfirande med värsta bullbaket. Nopp, inte då. Jag känner mig lite sårad under all irritation - betyder familjen så lite för honom? (Alltså, den han har växt upp med, inte den han själv skapat.)

Jag o J hade ett ganska emotionellt samtal igår, angående mina problem med tillit och säkerhet. Jag ska prata med pappa och Annika om det, ska bara förbereda mig lite mer. Jag vill inte höra reprimander, jag vill ha bekräftelse!

Hm, det är dags för lunch. Jag gjorde pastasallad med tricolore-pasta, finskuren paprika, rödlök, svarta oliver, tomater, mozzarella och jag glömde min turkiska yoghurt hemma. *kom precis på*
Men skitsamma, jag har olivolja och vinäger här.
Time for lunch!

BLÄH!

Det är snöoväder - IGEN!

Vill inte, vill inte, vill inte vara med längre! Var är transportalen när jag behöver en? En skinande cirkel av ljus som transporterar mig raka vägen hem, VART ÄR DEN?!
Jag orkar inte GÅ till tunnelbanan, det är för långt och alldeles för KALLT nu. Varför kunde inte SMHI ha fel den här gången för? När de lovar sol kommer det moln, när de lovar regn så kommer snö. Varför, varför, varför kunde de inte ha fel nu för? SNÖSTORM. Jippie.

Jag har nog aldrig varit såhär omotiverad till att arbeta, någonsin. Hela januari har gått i någon slags emotionell slowmotion, samtidigt som jag drabbats av vintertrötthet och äckel inför en kroppslig defekt.
BLÄH, bläh, bläh, bläh, bläh, BLÄÄH!

Och idag kom mailet, min bok har kommit till SF-bokhandeln. M-m-m-m-meeen jag som preeecis igår läste ut bok 4 om Jill och Deverry och började(=fortsatte) på bok 1 om Ayla!
Snacka om att känna sig snopen.
Trots det tänker jag trotsa snöovädret, trotsa snöhögarna i Gamla Stan och kämpa mig till SF-bokhandeln ändå.
.. jag kan ju alltid "belöna" mig med en chailatte på Espresso House mitt emot .. =D

Och idag har jag fått hjälpa kollegor med att rensa deras datorer till den 11 februari då vi här får våra datorer utbytta av staden, nu när vi går över till Volvo IT. Jag hittade även vart cookies förvaras i min "hemkatalog", så den är rensad. Jag är ju en av de som är fruktansvärt dåliga på att hålla koncentrationsnivån på topp i arbetet (om inte arbetet kräver för att det är utbetalningsperiod), så när jag snubblar så råkar jag (väldigt ofta) gå ut och surfa på internet. Typ blogga.
Hm, finns det några andra spår i datorn som visar på vilka sidor man varit på? Tänker att jag ska rensa cookies och "tidigare" så man slipper inspekterande ögon.
Hur ska några sådana kontrollanter, som fått i uppgift att kontrollera, förstå att jag arbetar bäst med olika sorters pauser? Sen kanske de tycker att surfa&läsa böcker är något man får göra på sin fritid, dvs hemma, och hur ska de då kunna ha förståelse för det? Nej, då blir det samtal med chefen.
Okej, okej, pauser med eftertanke - okej. Sure, inga problem, men jag kan kontrollera det.

Som nu till exempel, nu ska jag fortsätta arbeta. Då slutar jag med min paus.

Solen är röd, avnjuts bäst med en god kopp te

Det är morgon, jag har precis ätit färdigt min frukost på jobbet och solen har precis stigit över trädtopparna. Den är blodröd, stark och vittnar redan nu om varmare tider.
Bäst är att jag avnjöt den med en otroligt god kopp Earl Grey De Luxe-te. Underbar morgon!

Det är dumt att börja läsa två bokserier samtidigt..
Jag är inne i Katharine Kerr's serie om Deverry, men fick veta när jag var på SF-bokhandeln i lördags att de inte vet när leveransen inkommer med nästa bok i serien (bok 5). 
Innan jag kom till SF-bokhandeln hade jag och J precis missat tunnelbanan så vi kollade loppisen på torget. Tror du inte att jag hittade hela bokserien om Ayla (Jean M Auels 5 böcker - Grottbjörnens folk, Hästarnas Dal, Mammutjägarna, Stäppvandringen och Nionde Grottan)?! Den serien som jag läste för flera år sedan då mamma införskaffade sista boken som avslutade allt.
Okej, jag VET vad som händer (men mitt minne är bra på det sättet - många delar liksom .. skalas bort) men har glömt bort väldigt mycket - så därför ska jag läsa dem igen! *glad*

Problemet är att jag inte läst ut bok 4 av Deverryserien, men i lördags började jag läsa bok 1 om Ayla. Och det är krock i mitt inre om vilken jag vill läsa.
J hade idén om att det är bättre att jag läser ut bok 4 i Deverryserien och sedan kan jag ju klämma in de andra 5 böckerna om Ayla innan jag fortsätter med bok 5 (osv.. det är mer än 14 böcker i serien..).
Men .. hallå? Jag VILL ju läsa om Ayla.
Fast jag vill ju också läsa om Jill i Deverry!

En sak i taget, som min pappa alltid säger. En sak i taget så hinner du med allt!

Vilket påminner mig om att jag måste börja jobba. Ska bland annat ringa till Försäkringskassan igen för klienternas räkning.


Minuträkning och saftiga päron

Klockan är nu 16:13 och det är 37 minuter kvar tills jag slutar. Jag har precis satt i mig två JÄÄTTEgoda päron från en päronkorg från ICA. Oväntat gott och saftigt.
Jag läste Ayes blogg precis - jäkla skitunge hon e! ♥ Med typ 10-15 grader gick hon på stranden i solskenet. Vad är det liksom?! Hon o sitt jäkla underbara Barcelona.
Det har gått ett halvår, jag saknar henne sjukt mycket (även om man vänjer sig lätt, alldeles för lätt), och jag har faktiskt inte riktigt förstått (nej, inte än!) att hon inte bor i Stockholm längre. Ens i Sverige. Främmande tanke.
Ändå har det startat en liten tanketråd hos mig som kommer ibland smygande.
Tänk om jag också skulle skippa allt hemma, lämna allt, och åka utomlands för några år? Jobba och leva någon annanstans. Typ Australien? Där jag förstår språket, dit jag vill åka, där det är varmt större delen av året och man kan åka till Golden Coast och typ surfa/bada/sola på julafton.

Nu är det 33 minuter kvar.

Snart dags att packa ihop - ska till SF-bokhandeln och köpa 2-3 st fler böcker i serien jag läser. Katherine Kerr har skrivit flertal böcker om landet Deverry. Häftig story. Vad jag har förstått är det ett 20-tal böcker :)

31 minuter kvar.

Jag glömde min klocka hemma idag. OCH att ta på mig örhängen. Och nu har jag inga glasögon på mig utan ett par astigmatism-anpassade linser - LÄSKIGA!
Det var två streck på dem och ett OK i mitten. Dessutom satte jag in dem uppochner!! Hahah!
Plus att de var jättetjocka! Kändes oförstörbara. Läskiga. Och jag tänker använda nästa par på söndag när det är träning och se om det gör någon skillnad eller om jag föredrar att använda de tunnare och billigare endagslinserna jag redan köpt.

30 minuter kvar.

Okej, det här är fjantigt. Jag tänker äta ett päron till, avsluta den här ansökan och avsluta och åka hem.


Alkohol till kvinnohål i alla hål vi tål, SKÅL!

Fredag:
Efter jobbet åkte jag raka vägen in till stan, mötte J på Hötorget och följde med honom till jobbet han sökte. Vi åt i Kungshallarna - DAMN YOU TACO BAR! - och när vi kom hem började vi städa. Annluis kom mitt i städandet (sorry, hunny) och mitt pms-humör var inte på topp. Efter att ha snabbdammsugit och snabbsvabbat hemma hoppade jag in i duschen. Sen öppnade vi vinflaskan och smuttade i oss det sura vinet medan vi spelade Ratchet&Clank.
Jonte kom över och han o J öppnade en 70is Smirnoff och gjorde Redbull&vodka. Efter vår vinflaska och en öl snurrade det tillräckligt för oss båda, medan J o Jonte hade slukat halva 70isen och fortfarande var på g. Sen däremot, när jag o Annluis inte orkade koncentrera oss på att spela och Jonte kom fram till att han var hungrig började vi höra hur han började sluddra. J sa inte så mycket, men såg fortfarande pigg ut.
När Jonte kom tillbaka från Mc Donalds fick vi varsin pommes och strax därefter tyckte Jonte att han inte ville spy i vår dusch - så han drog. Annluis stannade inte länge heller.

Lördag:
Vi gick upp, jag skrev Js CV, hittade en bild och åkte iväg till Js jobb och skrev ut det på ett blått papper. Efter att ha lämnat CVt på cafét åkte vi hem igen. Vid den tiden började min mensvärk verkligen sätta in, så jag orkade inte riktigt hänga med. J satte på Grey's Anatomy medan vi käkade. Jag försökte hålla mig vaken, men det var svårt. Orkade knappt hälsa på Jonte när han kom. Jag o Jonte satt och kollade flertal avsnitt av Grey's Anatomy medan J spelade WoW. Min krampaktiga mensvärk fortsatte störa mig kvällen igenom.
När killarna började spela Ratchet&Clank så orkade jag inte hålla ögonen öppna längre, så jag lade mig ned i sängen och somnade förstås. När jag vaknade upp inser jag att jag legat och dreglat över min arm och jag hade verkligen ingen lust att gå ut - eller att dricka överhuvudtaget.
Adde kom över och bar med sig sushi - som J o Jonte rynkade på näsan åt. Jag pallade inte med min mensvärk längre, så efter en Ibumetin gick jag ner och handlade min egen sushi. Efter pillret fått smälta och upptagits av kroppen tog jag en öl. Mådde mycket bättre sen.
Vi körde Guitar Hero och Jonte och Adde blev sura när det inte gick så bra .. så inom kort började vi spela SingStar. Det roliga är att vi bara har Disneylåtarna - och jag har nog aldrig skrattat så mycket när någon sjöng som när Jonte skulle sjunga Jasmin i "En helt ny värld"!!
Helt seriös sjöng han så ljust han kunde för att få till tonerna och när han kom till refrängen "En heelt ny vääärld. Som öppnaaar siiig..." så lägger han den manligaste rap du kan tänka dig och fortsätter och sjunga. Jag och J låg och vred oss av skratt!
Vi drog sedan till Göta Källare och varför Jonte tyckte vi skulle gå Götgatan söderut från Slussen är fortfarande ett mysterium. Jonte fick en drink uppkallad efter sig där - med vodka, Passoa, passionsfruktjuice och någon limesockerlag. På allvar så smakade det saft. Så gott!
När jag tröttnat på att vi satt och smådansade i soffan på ovanvåningen så drog jag med Jonte och dansade, J och Adde kom efter. När vi gjort ett tappert försök att dansa till en skitlåt gick vi in på schlagergolvet och började twista. J o Jonte dansade pardans till nån svensk gammal hitlåt.
Vi lyckades, med gemensamma krafter, att få upp Adde å dansa till slut. Sen fick J o Jonte infallet att spela lite blackjack och förlorade 140 kr på två givar. Adde som sagt nej först, skulle då visa hur man spelade. Och spelade bort 300 kronor på 2 givar han också. Oväntat blev det lite rocklåtar också, blandat med alla schlagerlåtar och gamla hits, så vi fick rätt kul ändå.
Humörsvängningarna gjorde sitt och jag lessnade totalt när klockan var halv 3, då ville jag åka hem - raka vägen hem. Men donken efter krogen är tradition. Adde försvann, J försvann och Jonte hade inga pengar på kortet - så jag klev in och fick betala. Hur fan kan fyra personers käk kosta 236 kr?! Stört. Skitsamma, jag ville hem men så höll de på och fjantade sig. Typiskt killar. När vi väl kom ner till tunnelbanan hade vi missat hässelbytåget med 5 minuter. Så 25 minuters väntan - Jippie.

Söndag:
Ville inte gå upp, ville sova några (många) timmar till, men delade frukost med J och satte oss sedan och spelade WoW. Efter ett tag började jag känna av spänningshuvudvärk, var helt stört stel i axlar, nacke och skuldror. Det blev bara värre och värre och när klockan var 16 gick jag och lade mig.
Hjälpte knappt, huvudvärken blev bara värre när jag klev upp igen - sen åkte vi till träningen i Gubbängen. Jag klarade inte av att vara med, så jag satt stilla och läste under deras träning och fick värre huvudvärk.
Efter att ha suttit på kina och väntat på mat glodde jag o J på Grey's anatomy medan vi åt. Jag började gråta till slut av huvudvärken och bad J att hjälpa mig efter jag duschat.
Gissa om jag blev less när jag kom ut ur duschen (typ bastu) och inser att J har gått och lagt sig. Sur, bet jag ihop och gick och lade mig.

Måndag:
Skittrött, mindre huvudvärk, mindre mens, skittrött och undrar hur jag ska kunna jobba hela dagen. *suck*

Freedaaag

Igår var det träning. En träning jag inte gick på. Anledningen: jag somnade i Js knä strax innan det var dags att gå. Inte alltid det bästa, men jävlar vad skönt det var att stanna hemma.

Idag blir nog en bra dag, jag ser fram emot&längtar tills jobbtiden är förbi och jag kan åka till stan. J ska söka nytt jobb, han hittade en annons om något café vid Hötorget - och jag håller tummarna för honom.
Så vi ska åka dit idag efter jobbet, så han får personligen introducera sig.
Sedan ska Annluis, min sötnöt, komma över till oss! Åh, jag saknar henne! Det ska bli såå roligt att få träffa henne igen. Hon står för ölen, jag står för vinet - sen får vi se vad vi hittar på :)
Hm.. jag är sugen på att göra glögg. För den jag gjorde sist - jävlar vad den var god!

Jag försöker att skjuta upp tiden så klockan snart är lunch, så jag kan spendera ännu en timme på att göra ingenting vettigt.
Böckerna jag läser nu är spännande, men det är väldigt många historier i samma berättelse. (Kort: en prins blir ansvarig för två älskandes död och svär att han ska reda upp röran - vilket ger honom onaturligt långt liv - han är även en slags trollkarl. Under alla århundranden han lever möter han samma själar igen fast i olika tider och personer - vilket är de många historierna i en och samma berättelse..)
*gäääsp*

Nej, lite nyttigt måste jag göra innan lunch. *går å tar en fika*


Fiskedamm och nya bågar

Eftersom jag har otur med tekniken försvann det jag egentligen skrev. Så kortfattat återberättar jag på ett ungefär det som försvann.

Igår var det fiskedamm på jobbet - hur ofta sker det liksom? Min chef hade tydligen aldrig varit med om det tidigare, fiskedamm på Socialtjänsten!
Jag och Eva städade bort julen från fikarummet, det blev jättefint.
Jag hade låg koncentrationsförmåga igår så jag passade på att köpa teer inför fikat kl 14.30 då vi skulle fira Marina som fyller 30 år på fredag. Hon ska till Riga idag, och kommer säkert att fira med att dansa på borden.

På eftermiddagen försökte jag ringa till Specsavers Optik, då de via sms uppmanat mig att boka in en tid - något om mina linser (astigmatism-anpassade). Så jag ringde, blev satt i någon slags telefonkö med konstig bakgrundsmusik och ett meddelande som spelades upp regelbundet - "Det är just nu mycket kunder i butiken, men vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så snart som möjligt". Efter 6 min av den skiten gav jag upp.
Jag hade tänkt att åka från jobbet kl 4 och efter failandet med att nå optikern bestämde jag mig för att svänga förbi deras viktiga butik för att boka in tid, in person. Men det sket sig också.
Halv 5 gick jag och tog tunnelbanan hemåt, ringde på vägen och när jag var på tunnelbanan fick jag äntligen kontakt. Blev aggro när kvinnan förklarade för mig att jag ska boka in en tid för att de ska kontrollera hur linserna sitter och hur det går att ha på dem. De linser jag inte har fått än ... *suck*

Anledningen till att jag tänkt att åka hem tidigare var för att kunna ta det lugnt och varva ner ordentligt. Men icke!
Kortfattat: stordisk, matlag - oj, elen försvann, ner till ICA å köpa proppar, proppbyte, fortsatt matlag.
Men åtminstone blev J väldigt glad för maten, supergod köttfärssås med spaghetti!
Efter middagen, som han diskade efter, tog vi det lugnt och spelade WoW till det var dags att sussa.

Dagen blev väldigt bra ändå, trots vissa motgångar. Ajustja, i aggro-samtalet med Specsavers-kvinnan fick jag veta (redan på väg hem då) att mina glasögon hade inkommit! Så alldeles nyss var jag nere och hämtade dem.
Diggar mina nya bågar :)

Anielas födelsedag

Igår var det Nellas födelsedag!

Jag skulle bli upphämtad utanför jobbet när jag slutat och jag sprang och köpte hennes presenter på fikarasten :) Hittade jätteroliga presentboxar att lägga hennes grejer i.
Hursomhelst, när jag slutat och vi kom till bilen .. så kom vi inte särskilt mycket längre. Martin kunde inte starta bilen, den var helt död!
Efter några samtal och en halvtimmes iskall väntan kom Martins pappa med startkablar och fick igång bilen. Glada åkte vi ut till Tyresö. Hemma hos Aniela fick vi käringöbakelse till förrätt (du ANAR inte hur GOTT det är!) och medan varmrätten fixades så spelade vi Guitar Hero på Wii, vilket var kul men fruktansvärt irriterande då knapparna på Wii-gitarren skickade signalerna lite segt så man var hela tiden tvungen att vara snäppet före man skulle ta tonen. Lyssna mer på låten, än att titta på tvn och ta tonen när tvn säger det.
Aniela fick jättefina presenter av sin familj och det var mysigt att vara hemma hos dem. Dessutom älskade hon de där roliga presentboxarna som jag hittat och gillade örhängena hon fick.
Bra kväll.
Fick reda på att Jessica delar sin lägenhet med ett städsamt spöke som inte gillar hennes ukulele, Jennie är paranoid om att hon också skulle ha besök av spöken och att David spelar World of Warcraft. Roligt :)Varför, VARFÖR, är det så nördstämplat att spela WoW? Jag är ingen nörd, men jag spelar det och tycker det är roligt. Det är faktiskt riktigt roligt. Apropå det, så dissade en kille jag pratade med på nyår mig efter att han fick reda på att jag spelade WoW. Och vi hade haft en trevlig diskussion innan. Vad hände liksom? Jävla idiot.
Jag sitter inte uppe nätterna i ända och spelar, jag är inte med i grupper där någon bestämmer att "nu ska vi attackera den basen" och sjukanmäler mig från jobbet för att spela. NEJ, jag spelar det som vilket annat spel och skiter mestadels i alla andra där och gör mina uppdrag. Nej, jag hajjar inte vad det är som är så nördstämplat med det. Det är ett spel.

Gaaaah, när kommer mina glasögon!? Jag är less på att inte se ordentligt! Ska ringa dem nu faktiskt.

Lördagen den 9 januari

Efter en skön hemmakväll på fredagen med lång härlig skönhetssömn, väcktes jag brutalt av min tränare som ringde och väckte mig. Vem har mage att ringa halv 12 en LÖRDAG?! :P
Skitsamma, jag slängde ner datorn i väskan tog med mig mackor och åt frukost på vägen till Tyresö. Mötte Anna o Eddie på Gullmars och sällskapade med dem ut till Micke.
Några timmar senare, efter att gott arbete med nya taidohemsidan www.taido.se så var jag på väg igen. Bella och Natha bjöd in mig till bio. Film: Paranormal Activity.
Jävla cp-film, jag satt och var skiträdd och tänkte "Det här kommer bli så läskigt, och det blir bara värre och värre!". Sen var filmen slut. Något störd över krossade förväntningar hörde jag Bellas och Nathas prat om filmen. Enligt pålitliga källor har den ena drömt mardrömmar om demoner.
Tur att vi gick ut på en öl efter ändå, hade varit lite jobbigt att åka hem ensam direkt efter.

Några öl senare, mycket härligt snack, ploppade det plötsligt upp en äldre (engels-)man som försökte få kontakt med oss. Jag kände hur Bella och Natha stelnade till och hoppades att de inte skulle behöva prata med honom. Så jag fick visa upp mina härliga kunskaper i språket och försökte vara vänlig nog att inte skrika nej och idiotförklara honom till varför han frågade oss om vi ville sätta oss med han o hans vänner.
Han försökte ju bara göra sin kompis Fredrick en tjänst, tyckte faktiskt synd om honom.

Hans kompis var en idiot, hursomhelst, för han skickade över mannen igen. OCH en tredje gång då Fredrick själv följde med. Jävla fegis.
Jag hade hävdat att vi hade en "girls night" vilket Fredrick vid detta tillfälle sa att även de hade en "girls night" - och jag jävlades med dem och frågade "Ok, so where's your wigs?". Varav männen blev helt ställda - vad fan säger bruden? Fredrick som var för full för att tänka klart, fick förklarat av sin kompis vad jag pratade om. Samtidigt som Bella, Natha och jag tjöt av skratt.
Det slutade med att jag sade "Hey guys, I'm trying to be nice here .." vilket fick dem att dra.

Trodde vi, en stund senare satt Fredrick helt plötsligt bredvid Natha som såg väldigt obekväm ut. "I'm not allowed to sit with my friends anymore so I thought I'd sit here" sade han när vi stirrade på honom. Eftersom jag började tröttna något rejält på honom svarade jag otrevligt "Yeah, you're not allowed to sit here either" vilket fick honom att gå. Igen. *suck*
När sista beställningsrundan var utlyst av barens bartenders och det började bli dags att gå ville Fredrick bjuda oss på drinkar. *suck OCH stön* Vi dissade honom i sann kvinnlig anda.
Efter en visit på toa, och tjejerna började gå upp, gav jag mig fan på att han skulle få höra vilken idiot han var. Så jag sade åt honom att öppna ögonen och drog en snabbgenomgång av kvällens .. "uppvaktningar" från dem. Visst, jag sade det med ett leende och vädjade till hans sunda förnuft. Fredrick hade vett nog att se lite skamsen ut, men bröt strax ut i sång för mig "Cause she's a jolly good fellooow" vilket hans vänner stämde in i.

Skönt att komma därifrån, drog Natha hem och jag och Bella till Medusa för att njuta en sista timme av musiken och sällskapet. Det var HELT underbart att få gå in där, snacka om nostalgi! Jag blev innerligt glad av att träffa Jorge, Andrés, J och Jonte igen :) Det är ju alltid härligt att träffa min älskling, men det var en sådan där glitterskimrande känsla av att träffa dem allihop där på Medusa.
Jäklar vad vi dansade! Jag och Bella dansade loss och hade det skitkul.
Efter pommes+vatten på mc donalds åkte vi hem och sov.

Härliga, härliga lördag.

Livet och allt det där..

Först och främst, gott nytt år!

Jag jobbar idag, andra dagen för i år och det tar emot. Värre igår, men när man ställer om dygnet pga nyårsfirande och kommer i säng kl 6 på morgon så går det inte riktigt att ställa tillbaka dygnet 2 dagar innan man börjar jobba :P

Mitt nyår sammanfattas i:
Middag hos Empie, farande in till Mosebacke, in på Slick (tydligen var det en hbt-klubb), Bella fick en rosa fjäderboa av en okänd sn(g)ubbe i rosa t-shirt, vi drack persikoöl, dansade till konstig musik, fotade Bella med två skitlånga transor som fick mig att tänka på Twister Sisters. Övergången från 2009 till 2010 blev ett kramkalas med mer skratt än prat och några pussar med tjejerna och massvis med roliga foton.
Del två av kvällen blev taxi (vi satt 6 pers i taxin) till Bromma och fortsatt festande med Bellas killes kompisar med mycket prat i köket, några indiskreta inbjudningar till ett bad i bubbelpoolen i källarvåningen, mitt och Bellas krig mot de andra tjejerna som redan var där om musiken. De ville lyssna på Carola, Linda Bengtzing, Whitney Houston mm. Vi sket i dem, tog över och lyssnade på en blandning av Brittan och Pantera - Walk. HAH! Hela rummet stillnade när vi satte på hårdrock. I LOVED IT!
Tunnelbanan hem 05:17 där jag fick trängas med diverse spyor och megastora skumpaflaskor. Klockan 06:00 sket jag i att J inte kommit hem än och gick och lade mig.

En annan del - jag ser skit. Visst, -1.00 i synfel är inte världens grej - men störande som fan. Jag har fått pröva på endagslinser (i love it) och jag var helt förundrad över att jag kunde se saker på så långa avstånd igen. Kändes som en helt ny värld. Den 29e december beställde jag nya glasögon hos Specsavers.
Så nu väntar jag med stora förväntningar på mina nya två par glasögon och samtidigt astigmatism-linserna.
Ska bli så härligt att slippa sitta och kisa för att se vad det är på tvn... (J köpte en 42" LCD-tv innan jul).

En tredje del - på söndag börjar ÄNTLIGEN träningen igen! Äntligen, jag har längtat! Det är dags att lämna det större jaget bakom mig och träda in i mitt mindre jag. Den övervikten jag har fått under höstterminen är inte okej och det ska BORT! Synd bara att brösten blir mindre .. :P
Sen längtar jag efter träningen för träningens skull, inte bara för att gå ner i vikt och storlek.
Med min januarilön ska jag investera i ett gymkort på Friskis&Svettis.

Nej, nu kissar jag snart på mig- gotta go now! Trevlig helg på er alla!

RSS 2.0