Välkommen till världen, Aron!

Igår var en händelserik dag.

Det började med att jag och J vaknade mitt i natten (justja, jag har flyttat nu hem till pappa) av att hemtelefonen ringer som fan. Jag ramlar upp och tänkte stänga av den i mitt rum, men vid sista signalen kom jag på att syster Hanna ska föda barn vilken dag som helst och ramlar vidare ut i vardagsrummet för att eventuellt se vilket nummer det var som ringde.
Hittade inget, ramlar i säng - men smsar syrran och frågar "är det dags för baby nu?".
Hörde då att Annikas mobil började ringa i hallen, då sprang jag in och väckte henne och fick henne att förstå att det var dags för bebis.
Pappa å Annika åkte iväg och jag och J lyckades somna om.
Kl 04:59 föddes Aron.

Vid niotiden fick jag en bild mmsad från Annika - han är SÅÅ GULLIG!

Men efter att flyttat i tre dagar, och åkt runt hela stan de senaste dagarna och sedan den här avbrutna sömnen - jag vet inte vad jag gjorde igår. Jag vet att jag åkte till jobbet, höll på å somna (sov på både buss å tunnelbana), jobbade och höll på å somna, åkte till Zinken, bakade två äppelkakor, en fick följa med till lägenheten i Bromma och på tunnelbanan höll jag på att somna igen, och fick packa ut det allra sista.
På hemvägen höll jag på att somna igen, men J och jag stod å kramades på Slussen medan tunnelbanorna åkte förbi.
Lyckades dock hålla mig vaken tills jag kom hem, genom att skriva dagbok, och orkade inte alls gå uppför backen. Men hem kom jag och fick höra allt om Arons födelse, ur Annikas perspektiv, och hur gullig Lennon var med sitt "lillebor, lillebor, lillebor!"
Utmattad slocknade jag i sängen vid kl 22.
Men, jag sov riktigt gott - för jag är moster igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0